Balık Burcu 2018 Aşk Falı

Balık Burcu 2018 Aşk Falı

Balık Burcu 2018 Aşk Falı

Balık Burcu 2018 Aşk Hayatı

Sevgili Balık burcu, 2018 yılının ilk aylarından sonuna kadar olan süreçte Mars, aşk ve ilişki hayatınız üzerinde etkilerde bulunacak. Etkilerin iki yönlü olacağını bilmeli ve yaklaşımlarınızı da buna göre yapmalısınız. Ne sadece olumlu ne de sadece olumsuz etkiler alacaksınız. Öyle ki, bu ay olumlu sonra ki ay olumsuz etki alabilir, davranışlarınız ve düşüncelerinizle partneriniz olan kişiyi hayal kırıklığına uğratabilirsiniz.

Duygusal olarak şimdiye kadar hiç bu kadar yoğun olmamıştınız Balık burcu. Sizin hislerinizin ve düşüncelerinizin de değişim göstermesi tam olarak bundan kaynaklanmakta. Yalnız olan Balıkların aslında yeni bir ilişkiye başlaması oldukça güç bir evre. Yeni bir ilişkiye başlar ve sorunsuz bir şekilde ilerletirseniz de sizi kutlamak gerekiyor. Birlikteliği olan Balık burcu insanları, bu dönem içerisinde dengesizlik sergileyen taraf siz olacağınız için hatayı kendinizde arayabilirsiniz.

2018 yılında birlikteliğinizde yaşanacak olan herhangi bir tartışmada haklı tarafın kim olduğunu tartışmak yerine neden sürekli hiç gereği olmayan konulara zaman ayırdığınızı, neden birbirinizi anlamamak için direttiğinizi tartışmalısınız. Hatalı aramak da bulmak da oldukça kolaydır. Önemli olan birlikteliğinize sahip çıkmak ve birlikteliğinizin devamlılığını sağlamak. Tartışmalar bir sizden bir karşınızdaki kişiden kaynaklanabilir, bunlar olası şeyler ancak önemsiz konuların bu kadar yer kaplamasına izin vermeyin.

Kendinize şunu sormalısınız Balık burcu, tartışmalardan bıktınız, düzeleceğine dair umudunuzu kaybettiniz mi? Her ne kadar birlikte olduğunuz kişiye değer verdiğinizi söyleseniz de sürekli kavga ve tartışma içerisinde olmak aranızdaki saygının ve dolayısıyla değerin kaybolacağı anlamına geliyor. Bitmesini düşündüğünüz bir ilişkiye halen daha devam ediyorsanız artık sonlandırmanın ve önünüze bakmanın zamanı geldi de geçiyor.

Balık burcu, 2018 yılında yaşanacak olan ayrılık veya ayrılıkların duygusal açıdan size zarar vermesine müsaade etmeyin. Sürekli olarak fırsatlarla karşılaşacaksınız ancak sizin ne istediğiniz, ne aradığınız çok daha önemli olacak. Kısa süreli birlikteliklere çok fazla değer verdiğiniz için herhangi bir ayrılık sonucunda çok derin yaralar alıyor ve kendinizi toparlamakta güçlük çekiyorsunuz.

2018 yılının ortalarına doğru çok dikkat çekici bir ilişkiye başlayacaksınız. Hem siz hem de çevrenizde bulunan insanlar şaşıracak ancak bu birlikteliğin size iyi geldiğini gördüklerinde de arkanızda duracaklarından hiç şüpheniz olmasın. Siz, size zararı dokunacağını düşündüğünüz insanlara karşı sert ve kırıcı davrandığınız için insanların sizin hakkınızda konuşmasına asla müsaade etmiyorsunuz. Çoğu insan bunu eleştiriyor olsa da doğrusunu yapıyorsunuz.

Evlilik hayatına çoktan girmiş Balık burcu insanları, eşinizin ne istediğini, sizden ne beklediğini çok iyi biliyorsunuz ve ona göre adım atıyorsunuz. Eşinizin ve evinizin ihtiyaçlarını dile gelmeden görebildiğiniz ve yerine getirdiğiniz için eşinizi mutlu etmekte çok başarılısınız. Doğru yolda ilerliyorsunuz Balık burcu. Tüm bu ince davranışlarınıza rağmen kırıcı haller de sergilemiyor değilsiniz. Bir denge kurmaya çalışmalısınız.

Balık Burcu 2018 Aşk - Balık Burcu 2018 Aşk Evlilik İlişkiler Falı